Brommer hout- & staalbouw biedt een breed scala aan maatwerk meubelen van hoge kwaliteit!

Welkom bij Brommer hout- & staalbouw!

Wij zijn Ramon & Simone Brommer, en wij vervaardigen met veel passie en plezier al uw maatwerk binnen- en buitenmeubelen, stalen constructies en zakelijke toepassingen.

Vanuit onze werkplaats in Velp (Gld) maken wij voor u uw maatwerk meubelen uit hout, staal of een combinatie van beide.
Op basis van een schets, tekening, beschrijving van wensen of voorbeeldfoto komen we samen met u graag tot een fantastisch eindproduct. De meubelen in de webshop geven enkel een prijsvoorbeeld weer, ieder meubelstuk wordt speciaal voor u op maat vervaardigd (ook wanneer u de afmetingen als op de website besteld).

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen of een bestelling plaatsen? Neem gerust contact met ons op! Op de contactpagina treft u alle mogelijkheden om met ons in contact te komen.


Brommer hout- & staalbouw
Mail: info@brommerhoutenstaalbouw.nl
Whatsapp: 06-38881771 (Wilt u telefonisch contact? Laat dan uw gegevens achter in de voicemail of via whatsapp. We nemen zo snel mogelijk contact met u op)

 

 

Graag tot ziens bij Brommer hout- en staalbouw!

Ramon & Simone Brommer

Opmerkingen

22.10.2022 09:21

Paul en Saskia

Ramon en Simone luisteren goed naar specifieke wensen en denken mee over aanvullingen. De communicatie verloopt prima. De passie voor hun werk is terug te zien in een prachtig product. Super!!

23.08.2022 16:14

Suzan Wisse

De familie Brommer geeft zeer deskundig en eerlijk advies. Het produkt wat ze leveren is in één woord SUPER. Wij zijn enorm tevreden.